Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Amerika - Mogyoróvajas brownie

2014.11.19

Mogyoróvajas brownie

mogyorovajas-brownie.jpg

Hozzávalók:

225 g mogyoróvaj

200 g étcsokoládé

280 g barna cukor

3 közepes tojás

100 g rétesliszt

 

Elkészítés:

Tegyünk félre 50 g mogyoróvajat és 50 g csokoládét. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra és béleljünk ki sütőpapírral egy 20 cm-es négyzet alakú sütőformát. Óvatosan olvasszuk egybe a maradék mogyoróvajat, csokoládét és a cukrot egy lábasban, amíg a cukor megolvad. A tojásokat egyenként verjük hozzá, majd keverjük bele a lisztet, és kaparjuk bele a formába.

Felolvasztjuk a maradék mogyoróvajat a mikróban magas fokozaton kb. 45 másodpercig, majd rácsöpögtetjük a brownie tetejére. Süssük 30-35 percig, amíg szépen felpuffad. A tetejére folyassuk a megmaradt étcsokoládét.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.