Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Marcipánnal töltött aszalt szilva fehér csokoládéban

2014.11.24

marcipannal-toltott-aszalt-szilva-feher-csokival-2.jpg

Hozzávalók (10-12 db):

20 dkg marcipán

25 dkg aszalt szilva (magozott)

20 dkg fehér csokoládé

5 dkg étcsokoládé

 

Elkészítés:

A marcipánból kis darabokat csípünk, az aszalt szilvákat megtöltjük vele. A fehér csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd a szilvákat megmártjuk benne.

Sütőpapírral bélelt tányérra tesszük, kihűtjük. Az étcsokoládét is felolvasztjuk, megcsíkozzuk vele a szilvákat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.