Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Narancsos forró csokoládé

2014.11.24

forro-csoki-2.jpg

Hozzávalók (4 csésze):

4 dl tej

2 dl habtejszín

20 dkg étcsokoládé

1 (lehetőleg kezeletlen) narancs héja és leve

1 evőkanál narancslikőr (elhagyható)

 

Elkészítés:

A tejet és a tejszínt összemelegítjük a narancs reszelt héjával együtt, majd hagyjuk kihűlni (10-15 perc).

Leszűrjük, újra felmelegítjük, és felolvasztjuk benne a darabokra tört csokoládét. Ízlés szerint a narancs facsart levét adagoljuk hozzá, és belekeverjük a narancslikőrt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.