Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A héten történt (2015. 07. 13. - 2015. 07. 17.)

2015.07.16

A héten történt

(2015. 07. 13. – 2015. 07. 17.)

 

  • Lassan minden ujjunk elkopik a rengeteg gépeléstől. A héten megírtunk és elküldtünk 150 levelet annak érdekében, hogy minél előbb földterülethez juthassunk. Izgatottan várjuk, mire megyünk vele.
  • Jótékonysági koncertet kezdtünk szervezni a cél érdekében. (Időpont, fellépők és helyszín a későbbiekben.)
  • Sok-sok szeretettel összeállítottuk a következő segélycsomagot. Ha még nem jelentkeztél, ne szalaszd el, hiszen július 24-én sorsolunk. (A nyertest legkésőbb 27-én értesítjük.) Augusztusi csomagunkban iskolaszerekkel próbálunk majd segíteni.
  • Gazdit kerestünk – eddig mindhiába – négy, golden retriever és feltehetően németjuhász keverék kutyiknak. Tündéri csöppségek, de sajnos a mamájuk nagyon fiatalon szült, így a kicsik teljesen leszívták, csontsoványra fogyott. Már menekül a kicsik elől – akik kölyöktápot esznek már, de mamit is zaklatják -, hogy folyamatosan elszökik előlük, egészen messzire elkóborol és megállíthatatlan. A kutyik gazdija pedig anyagilag már nem bírja etetni az egyre növekvő kiskutyákat (albérlet, egyedül két kisgyerekkel), de nem talál számukra gazdát. Aki tud, kérem segítsen nekik. Érdeklődni üzenetben a Biorichen lehet.
  • Még mindig önkénteseket toborzunk, hogy ha elkezdődik a Nagy Munka, legalább néhány család már ott tölthesse a telet. Ha csatlakoznál, a szokott módok valamelyikén megteheted.
  • Fodrásznál jártunk, hogy megtudjuk, amit Bálint Roland már tud. Interjút készítettünk egy vérbeli hajgyógyásszal. Mesélt nekünk a hajunk szerkezetéről, az egészséges hajról, a vitaminok szerepéről, tanácsokat adott és sok-sok érdekes dolgot megtudtunk róla és arról, hogyan lehet valakiből hajgyógyász. (A cikket július 31-én közöljük.)

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.