Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az előző héten történt

2015.07.13

A HÉTEN TÖRTÉNT

 

  • Újabb villanykörte kapcsolódott fejünkben és kicsit utána jártunk, hogyan lehetnénk nonprofit közhasznú társaság. Ez az egész tervünket messzemenően átfogná és hivatalosítaná. Ezért aztán felkerestük a könyvelőnket és elmondtuk neki a tervünket, miszerint segítő- kulturális farmot szeretnénk létrehozni a rászoruló családoknak. Mindezt ugyan csak nagy vonalakban, de máris körénk gyűlt másik két könyvelő hölgy és elismerésül csak annyit mondtak, hogy „egyedülálló terv, nem volt még ilyenre példa”. Természetesen jóleső érzés volt ez az elismerés, hiszen megbizonyosodtunk afelől, hogy tényleg jó felé haladunk. A lényeg, hogy mégha bizonyos szinten toporgunk is, de végre felállni látszunk és tipegünk előre.
  • Még mindig nagy kérdés a hol. Tovább keresgéltünk, tovább tárgyaltunk – végre eljutottunk idáig is, hogy van, aki szóba áll velünk. Igyekszünk jó környéken maradni, közel a fővároshoz, de ha minden kötél szakad, kicsit távolabb már van néhány lehetőség, amik egyelőre a B tervek.
  • Amíg keresgéltünk, találtunk néhány igen értékes embert. Fiatalok, idősebbek, de egy közös mindben: újrakezdők és igazán szépséges dolgok kerülnek ki a kezeik alól. Róluk egy hét múlva olvashattok. Minden héten más-más mesteremberrel beszélgetünk és osszuk meg veletek.
  • Továbbra is „elmerültünk” a zenben, és belevetettük magunkat a házépítés rejtelmeibe is és folyamatosan tanulunk, tanulunk.

Kibővítettük a Farm lehetőségeit nyelvtanulási tanfolyamokkal. A majdani ottlakók ingyenesen tanulhatnak majd angolul, spanyolul, olaszul, németül, franciául, hollandul vagy akár japánul. Ezeken kívül lesznek gépírás és szövegszerkesztés tanfolyamok, masszázs, természetgyógyászat, gyermeklélektan… és természetesen a már meglévő tanfolyamokra is jelentkezhetnek. A külsős látogatók pedig jutányos áron látogathatják ezeket az órákat

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.