Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A héten történt

2015.08.13

Elkezdődtek az engedélyek beszerzései. Az ígéretek szerint, szeptember 15-vel fejest ugorhatunk a munkálatokba.

Vácon mindenki nagyon segítőkész. A szociális osztály vezetője, Dim Rita bízik a szoros együttműködésbe és nagyon sokrétű segítséget kínált nekünk. Felkínálta például, hogy a hirdetésben és egyéb segítségek elérésében, akár önkéntesekben is számíthatunk rá. Felkerülhetünk Vác város honlapjára. Nagyon örül a kezdeményezésünknek és véleménye szerint pontosan erre van szüksége az embereknek. Azt külön örömmel fogadta, hogy állatokat is akarunk tartani a farmon.

A héten egyeztettünk a jótékonysági koncert helyszínével is. Eddig ugyan két helyszín van számításba véve. Az egyik egy 556 főt befogadó színházterem. A másik egyelőre még tárgyalás alatt. Amennyiben az elsőt választjuk, és teltházat tudunk csinálni, úgy összegyűlhet a pénz nem csak a víz és az áram bevezetésére, hanem megoldódik a vetőmag és egyéb kisebb kérdésünk, talán néhány állat megvásárlása is.

Ami viszont aggodalommal tölt el és kissé elszomorít, hogy nem látok aktivitást köztetek. Nincsenek jelentkezők, pedig elhihetitek, hogy nem magam miatt járom le a lábam a 43 fokos hőségben és beszélem rongyosra a szám. Nem magam miatt kuncsorgok és írok megannyi levelet, hogy támogatók után kutassak. És nem magam miatt, varrok annyit, hogy az ujjam már a kétszeresére dagadt, hanem miattatok. Szeretnék segíteni és szeretném, ha elfogadnátok a segítséget! Boldogan vállalom mindezt a feladatot, ha tudom, hogy segítettem akár csak egy családon. Ha tudom, hogy munkámnak gyümölcse az, hogy hozzájárultam ahhoz, hogy legalább egy család kilábalt a nehézségekből és visszatért a „normál” kerékvágásba; ha egy család nem bomlik fel; ha a segítségemmel nem menekülnek az alkoholba, a veszekedésekbe stb., akkor elértem, amit akartam és akkor azt mondom: mindent megért.

Tehát jelentkezzetek, mert ha most nem kezditek el, lehet, hogy lemaradtok. Hiszen arról is támogatást kaptam, hogy rászorulókban is „tippeket” kapok.

A további terveink a következők: Szombat-vasárnap a váci piacon fogjuk árulni a meditációs csomagokat és a – hétvégével megszűnő – webáruház termékeit. Aki szeretne velünk találkozni, a bazársoron megtalál minket. Szívesen válaszolok személyesen is minden kérdésetekre!

Tovább keressük a befektetőket, és tovább az olyan szállodákat és jógatermeket, akik átvennék a meditációs csomagjainkat. (Aki kedvet érez varráshoz, szívesen elfogadjuk a segítségüket!)

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy Vác mennyire remek város. Gyönyörű utcácskái, jó közbiztonsága van. Ez utóbbit már arról is fel lehet ismerni, hogy a házak alacsony utcai ablakin szinte sehol nem látni rácsokat. Egyre több és több régi házat újítanak fel, és a Duna-part, a sétáló utca és a Fő tér egyszerűen csodálatos, nem kevésbé a Székesegyház.

A város stranddal és uszodával is rendelkezik, melyek megtalálhatók a Szentháromság tér közelében, ahol egy igazán szép szoborban gyönyörködhetünk. Lépten-nyomom műemlékekbe botlunk, és az Önkormányzat mellett elhaladva a Duna irányába, üzemel egy kis Művész kávézó. A várost kisvonattal is körbejárhatjuk, ha éppen ahhoz szottyan kedvünk. És az egész légkör, ami körbelengi, leírhatatlan. Kis sikátorok, szépen felújított házikók, rend és tisztaság. A gyerekeknek nagy játszóterek. Komp visz Vácról Tahiba minden negyedórában. Mit is írhatnék még? Sajnos a könyvtárról egyelőre csak a szép épületéről tudok írni. Ma ugyanis szerettem volna beiratkozni, de jelenleg zárva tartanak augusztus 17-ig. (Minden szerdán zárva.) Tehát erről a jövő héten számolok be. Annyit azonban a kiírásból láttam, hogy külön gyerekrészleggel rendelkezik és este hatig, a felnőtt részleg pedig háromnegyed hétig tart nyitva, reggel kilenc órától.

Ha még így sem csináltam kedvet, hát nem tudom, mivel tehetném meg. Ha egyszer Vácon jársz, beleszeretsz, és többé nem akarsz elmenni onnan. És ebben teljesen biztos vagyok.

Tudom, bármelyik városból átköltözni egy másikba, hatalmas lépés. Elhagyni a megszokott környezetet, nagyon ijesztő, viszont nagyon-nagyon sokszor a változás, kiszakadni, a legjobb dolog, ami történhet. Mint mondani szokás: A bátraké a szerencse!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

проститутки новосибирска

(LipKib, 2018.08.23 05:16)

<a href=http://top.girls-nsk.mobi>проститутки новосибирска</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/>индивидуалки новосибирска</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/massage-salons/>Эротический массаж Новосибирск</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/service-v-mashine-minet/>миньет в авто в Новосибирске</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/transsexual/>транссексуалы новосибирск</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/service-gospozha-bdsm/>бдсм в Новосибирске</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/40-let/>зрелые проститутки новосибирска</a>
<a href=http://top.girls-nsk.mobi/individuals/1000-rubley/>дешевые проститутки Новосибирск</a>