Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A héten történt - 2015. - 32. hét

2015.08.06

A HÉTEN TÖRTÉNT

Leginkább vártunk és párologtattuk az agyunk a nagy melegben.

Fény derült egy félreértésünkre, miszerint nem a mi emberünket hajkurásztuk másfél héten keresztül. Természetesen mire jótevőnkre fény derült, ő elment szabadságra, így csúsztunk megint egy hetet. De ha már itt tartunk, tehát akinek köszönhetjük, hogy egyáltalán elindulhattunk valamerre, ő Dr. Szakáll Anita, Vác Város jegyzője. Csupa nagybetűvel: KÖSZÖNJÜK!

Elkezdtük a tárgyalásokat a befektetőkkel. Erről remélhetőleg később bővebben.

Gőzerővel dolgozunk, hogy minél előbb családokat tudjunk a Farmra költöztetni. Ráálltunk a zazen meditációs párnák gyártására és forgalmazására (hamarosan megtekinthetőek a webáruházban is). Ezek 100 % Biorich termékek és a párnákból befolyt bevétellel szeretnénk előteremteni a jövő évi vetőmagokat és a kulturális központunk felszereltségét növelni, stb.

A közeljövőben szeretnénk áttenni irodánkat Vácra, hiszen az, hogy helyben legyünk, egyre fontosabbá válik, ahogyan a munkálatok haladnak. Tehát ezen a héten megfelelő ár és paraméterrel rendelkező iroda után is kutattunk.

Kicsit elszomorodtunk és már majdnem kedvünket szegte, hogy az elmúlt héten semmilyen „mocorgás” nincs a Biorich körül. Nem toporognak egymás lábára sem az önkéntesek, sem lakónak jelentkezők. Értem én, hogy mindenkinek ezer dolga van, mindenki ezer felé szalad, vagy csupán a távolság az akadály, de higgyétek el, az önkéntes összejövetelek igazán klassz – fárasztó, de klassz – mókák. Egy központi helyről összegyűjtjük az önkénteseket, kicsiket és nagyokat, és ha a farmon dolgozunk, kivisszük őket a helyszínre. Amíg a „keménylegények” dolgoznak, addig a többiek a kezük alá dolgoznak, megint mások bográcsban megfőzik az ebédet (délutánit), a gyerekek játszanak, egyszóval jó hangulatban telik a szorgos nap. Mindenki azt teszi, amihez ért. Miután pedig kellően elfáradtunk, asztalhoz ülünk, nagyokat eszünk és még nagyobbakat beszélgetünk. Idegen az idegennel, hiszen egy közös mindenkiben van: ez a segíteni akarás.

Azoknak sem kell félniük, akik segítséget kérnének és beköltöznének valamelyik házba. A mai társadalom azt sulykolja az embereknek, hogy szégyen bármit elfogadni, szégyen, ha nem a saját erejükből boldogulnak. Igen, az ember tegyen meg mindent, de ha a sors fityiszt mutat, bizony a legkitartóbb, legszorgalmasabb ember sem bír(hat)ja. Ilyenkor pedig el kell fogadni a felkínálkozó lehetőséget, kiváltképp, ha kisgyermek is van a családban. Mi nem láblógatást ajánlunk, csak egy mankót, hogy amíg megerősödik az ember, az eltörött, de összeforrt és már biztosan álló lábain majd újra meg bírjon állni. Tehát csak bátran! Először akár ismerkedjen meg személyesen velünk, a hellyel, a törődéssel, utána még ráér dönteni, hogy elfogadja e a kezünk, amit felé nyújtunk.

 

ÖNKÉNTES JELENTKEZÉSI ŰRLAPUNK már megtalálható honlapunkon. Ezt kitöltve, e-mail címünkre visszaküldve tudjuk elfogadni jelentkezéseiteket. Köszönjük!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Recommendations: how to promote your biorich.eoldal.hu

(LatonyaMum, 2018.03.26 03:18)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-bot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"